Yritys

Main IT Oy on syntynyt tiedonhalun tuloksena. Kiinnostus teknologiaan siivitti perustajan alalle töihin ja myöhemmin yrittäjäksi. Pienenä firmana isojenkin yritysten IT-kokonaisuuksista huolta pitävä 10-vuotinen yritys kasvaa ja kehittyy sekä tähtää tulevaisuuteen luottavaisena. Henkilökohtainen ja ripeä palvelu on nykyään harvinaista, joten sitä kannattaa kehittää.

Kullanarvoisessa IT-kumppanissa yhdistyy alan asiantuntemus, soveltamiskyky ja taito tulkata IT-kieli ymmärrettävään muotoon. Luottamus syntyy hyvin perustelluista valinnoista ja ennakkoon tehdystä työstä asiakkaan hyväksi. Kun puhelimeen vastataan aina, siitä tulee turvallinen olo.

Kun IT-asiantuntija tekee töitä, asiakas on vapaalla. Yrityksen toiminta ei häiriinny, vaan on täydessä toimintavalmiudessa juuri silloin kun pitääkin. Vaikka suuri osa työstä tehdään taustalla, asiakkaalle ei saa tulla tunnetta siitä, että hän maksaisi turhasta. Kaikessa tekemisessä puntaroidaan käytettävyyttä ja pidetään kustannukset kurissa.

Poikkeustilanteet vaativat rauhallista suhtautumista, jämäkkää otetta ja ripeää toimintaa. Siitä yrityksen perustaja Ronny Backman onkin tunnettu. Hän vastaa aina puhelimeen ja ryhtyy toimeen.

Päällimmäisenä onkin ajatus tuoda asiakkaalle turvallisuuden tunne. Kun asiakkaan koneet ja yhteydet toimivat – asiakas voi luottaa, että tilanne on hallinnassa.

Luottamus syntyy teoista – Main IT Oy

IT-asiantuntijan työtä voi verrata salapoliisin työhön. Siinä selvitellään juurisyitä, yhteyksiä, opitaan lisää ja rakennetaan palasista kokonaisuus. Lisäksi työssä tarvitaan kykyä kommunikoida rauhallisesti tiukoissakin tilanteissa. Tehtävä vaatii myös sitkeyttä ja pitkää pinnaa. Uusia ratkaisuja haetaan koko ajan – mitä nopeammin ne löydetään, sitä parempi.