Laitteet ja ohjelmistot

Laitevalinnoissa kiinnitetään huomiota käytettävyyteen, soveltuvuuteen, kestävyyteen ja kokonaiskustannuksiin

Yrityskäyttöön tarkoitetut laitteet on rakennettu kestämään kovempaa kulutusta ja käyttöä kuin kuluttajapuolelle valmistetut koneet.

Yrityskäyttöön hankittavat laitteet ovat pitkäikäisiä ja niihin on saatavilla huoltoa ja varaosia. Asiantuntijamme hankkivat ja suosittelevat laitteita, joiden huolto onnistuu helposti ja nopeasti. Kun käytössä on palveluntarjoajan hankkimat laitteet, niiden käyttöön saa tarvittaessa myös neuvontaa ja ohjeistusta. Erityisesti erilaisten ohjelmistohankintojen yhteydessä neuvonta ja tuki nopeuttaa ohjelmiston käyttöönottoa yrityksen sisällä.

Asiakas saa valittavakseen muutaman vaihtoehdon eri laitteista, jotka soveltuvat yrityksen käyttötarpeisiin. Laitevalinnoissa kiinnitetään huomiota käytettävyyteen, soveltuvuuteen, kestävyyteen ja kokonaiskustannuksiin. Laitevalinnoissa katsotaan aina lähitulevaisuutta ja laitteiden soveltuvuutta muuttuviin tilanteisiin. Asiantuntija osaa aina perustella vaihtoehtojen edut asiakkaalle.

Laitehankintoja tehdessä kustannuksia laskettaessa huomioidaan laitteiden elinkaarikustannukset, eli hankintahinnan lisäksi huomioidaan niiden käyttökustannukset ja käyttöikä. On tavallista, että yrityskäyttöön suunnattujen laitteiden hankintahinta ei ole edullisimmasta päästä, mutta hinta kompensoituu, kun laite kestää käyttöä monta vuotta.  Myös käyttökustannukset voivat toisinaan tuottaa yllättävän suuria kustannuksia ja tämä tulee huomioida hintavertailua tehdessä.

Huomioimme laitehankinnoissa tuotteiden kierrätettävyyden asiakkaan kannalta. Jos laite kaipaa päivitystä uudempaan versioon, vanhaa ja toimivaa laitetta voi silti hyödyntää yrityksen muissa toiminnoissa. Näin yritys toimii sekä kustannustehokkaasti että ympäristöystävällisesti.