Obsido Family Office Oy

Obsido Family Office Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen neuvontaa sekä suunnittelua verotukseen ja perhe-etuuksiin liittyvissä asioissa. Yhtenä keskeisenä asiakasryhmänä on ammattiurheilijat ja heidän perheensä. Obsido Family Office Oy:n toimistot sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, joiden lisäksi palveluita tarjotaan myös Ruotsissa. Obsido Family Office Oy tuottaa tukipalveluita varainhoitokonserni Obsido Group Oy:n asiakkaille.

Aito kiinnostus alaa kohtaan näkyy asiantuntemuksessa ja palveluasenteessa

Ronny Backman toimii Obsido Family Office Oy:n IT-asiantuntijana. Hän on ollut mukana rakentamassa yrityksen IT-toimintoja sen perustamisesta lähtien. Luottamukseen perustuvalla toimialalla toimivalle yritykselle perusedellytyksenä ovat aukoton tietoturva ja hyvin toimivat yhteydet.

—Ronny on hankkinut ja ansainnut luottamuksemme vuosien varrella tehdyn yhteistyön kautta. Meille olisi todella korkea kynnys vaihtaa toimijaa, koska meillä työskentelevän henkilön tulee olla ehdottoman luotettava. Toimintamme perustuu pitkään ja syvään yhteistyöhön, jossa Ronny toimii meidän etujemme mukaisesti, Obsido Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimiva Jani Nikko sanoo.

Hyvä tavoitettavuus ja erinomaiset vasteajat 

Nikko korostaa tavoitettavuuden ja vasteaikojen merkitystä yhteistyössä. Yrittäjänä hän matkustaa paljon ja tekee töitä sekä iltaisin että viikonloppuisin. Tällöin hän tarvitsee apua myös toimistoajan ulkopuolella.

—Ronny ymmärtää bisneksemme luonteen ja on aina tavoitettavissa, soittaa hänelle milloin tahansa. Vaikka hänellä olisi kiire, aikaa löytyy neuvomiseen ja opastamiseen.  Jos hän ei pysty heti auttamaan, hän lähtee heti selvittämään asiaa. Toimialallamme tilanteet vaihtelevat nopeasti ja aina ei ole aikaa odottaa. Joustava palvelu ei siis ole IT-konsultoinnissa pelkästään mukava lisä, vaan palvelu, joka voi säästää asiakkaalta pitkän pennin.

IT-kumppani, joka hoitaa kaiken

Backman hoitaa Obsido Family Officen kaikki IT-toiminnot laitehankinnoista yhteyksien ylläpitoon ja huoltoon. Koska yrityksen toimipisteitä on useita yhteydet pitää suunnitella siten, että ne palvelevat samalla tavalla joka paikassa, fyysisestä sijainnista riippumatta. Vaikka IT-asiantuntija toimii Vaasasta käsin, suuri osa IT-palveluista onnistuu helposti myös etäyhteyksien avulla.

— Yrittäjälle jotkut pienetkin asiat voivat muodostua tekemisessä pullonkaulaksi. Ronny ymmärtää tämän palveluntuottajana hyvin ja hoitaa pienetkin asiat mitä häneltä pyydämme. Etäyhteyksien avulla olemme saaneet monta asiaa hoidettua.

Intohimona IT

Backmanin aito mielenkiinto omaa alaa kohtaan näkyy asiakkaan mukaan sekä palveluasenteessa että asiantuntemuksessa.  Hän suositteleekin Backmanin palveluita yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa IT-palvelut kokonaisvaltaisesti luotettavalle toimijalle.

—Ainakin meille tämä on ollut paras vaihtoehto, Nikko toteaa.