Main IT:n IT-palvelut ovat aina yrityksen kokoiset – kysy rohkeasti apua!

Ottamalla alusta asti yrityksen yhteistyökumppaniksi IT-asiantuntijan, säästyy rahaa ja aikaa. Myös pidempään toimineet yritykset hyötyvät IT-palveluiden kehittämisestä ja päivittämisestä.

Main IT palvelee kaiken kokoisia yrityksiä esimerkiksi suunnittelemalla yrityksen IT-infran alusta loppuun. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi yritystoiminnalle tärkeiden laitteiden ja sovellusten hankintoja, tietoturvan varmistamista ja verkkojen suunnittelua – yrityksen tarpeet edellä.

– Yritystoiminnan aloittamiseen liittyy paljon hoidettavia asioita ja IT-asiat on helppo ohittaa kaiken kiireen keskellä. Kerron mielelläni, millä palveluilla IT-asiat saa hoidettua kuntoon niin, että huomion voi kiinnittää yritystoiminnan kehittämiseen. Yksinkertaisimmillaan hankin asiakkaalle esimerkiksi tietokoneen, johon on asennettu kaikki yritystoiminnassa tarvittavat ohjelmistot ja ajantasainen tietoturva, Main IT:n yrittäjä Ronny Backman kertoo.

Hyvin hoidetut IT-asiat säästävät rahaa, aikaa ja mielipahaa

Ottamalla alusta asti yrityksen yhteistyökumppaniksi IT-asiantuntijan, säästyy rahaa ja aikaa. Lisäksi säästytään mielipahalta, kun yhteydet ja ohjelmistot toimivat. Kun perusasiat ovat kunnossa, voi ajatustyön suunnata täysin liiketoimintaan.

– Asiantuntijan suunnittelema IT-palveluiden kokonaisuus on myös tulevaisuudessa kustannustehokas, kun infraa voidaan laajentaa tietoturvallisesti ja tehokkaasti. Asiakkaillani on usein sellainen käsitys, että IT-palvelut ovat kalliita, mutta meillä palvelut mitoitetaan aina yrityksen tarpeen ja koon mukaan. Tavoitteeni on saada asiakas ymmärtämään, että mistä hän maksaa ja ennen kaikkea, miksi.

Tulevaisuudessa riski joutua kyberrikollisuuden uhriksi kasvaa, kun tekoäly kehittyy ja sitä osataan käyttää entistä paremmin myös laittomiin tarkoituksiin.

– Erilaiset vakoiluohjelmat ovat jo todellinen uhka yrityksille. Heikko tietoturva voi aiheuttaa tietovuotoja ja saattaa yrityksen liiketoiminnan vaaraan. Siksi hyvä varautuminen etukäteen on edullisempi vaihtoehto kuin vahinkojen korjaaminen jälkikäteen.

Hyvä yhteistyökumppani on joka sentin väärti

Niin yksinyrittäjät kuin useampia henkilöitä työllistävät yritykset hyötyvät hyvin hoidetuista IT-asioista. Toimivien laitteiden ja sovellusten lisäksi Main IT:n asiakkaana apua on saatavilla myös akuutteihin ongelmiin.

– Tietokoneiden ja tietotekniikan kanssa työskennellessä ongelmia saattaa tulla esimerkiksi laitteiden tai ohjelmistojen toiminnassa, jolloin töiden teko voi olla mahdotonta. Meiltä saa apua myös tällaisissa tilanteissa, Backman lupaa.

Hyvin hoidetut IT-asiat ovat hieman kuin vakuutus sille, että asiat toimivat niin kuin niiden pitää ja jos ongelmia ilmaantuu, ne pystytään hoitamaan mahdollisimman mutkattomasti.

– Jo yhden puhelinsoiton aikana pystyn selvittämään yrityksen IT-tarpeita ja tarjoamaan sopivia ratkaisuja. Ja sopivalla tarkoitan oikein mitoitettuja ja tarpeellisia IT-palveluita, joiden avulla yrityksen järjestelmät ovat helppoja ja turvallisia käyttää, Backman päättää.

Yhteystiedot löydät täältä!

Tutustu referensseihin täällä!