Main IT Oy on palkittu etähallintajärjestelmien asentamisesta

Main IT Oy on saanut tunnustuksen työstään etähallinta- ja monitorointijärjestelmien parissa.

Ronny alkoi asentaa Solarwinds RMM järjestelmää asiakasyrityksilleen viime vuoden alussa. Jo samaisen vuoden työstä hän sai Vuoden Vahvin Kasvu kunnianosoituksen. Tunnustuksen myönsi IT-ohjelmistojakelija Altacom.

— Kyllähän tunnustuksen saaminen tuntuu hyvältä, varsinkin kun IT-alalle on ominaista, että kiitoksia kuulee aika harvoin. Esimerkiksi tietoturvan todellinen arvo huomataan valitettavasti usein vasta, kun jotakin menee pieleen. Silloin on tärkeää pystyä auttamaan asiakkaita nopeasti, yrittäjä Ronny Backman kertoo.

Etävalvonta- ja hallintajärjestelmillä yrityksen verkossa olevien laitteiden toimintaa voidaan monitoroida portaalin kautta. Virhetilanteen, kuten laitteen päivitysongelmien tai jumiutumisen sattuessa apu on lähellä, vaikka työntekijä olisi etätöissä. Ongelmaa päästään nimittäin selvittämään silmänräpäyksessä etäyhteydellä.

Etähallintajärjestelmät säästävät aikaa ja kustannuksia. Matkakuluja ei synny, kun IT-toimittajan ei tarvitse matkata paikan päälle tarkastamaan laitteiden toimintaa. Sen lisäksi, että etäyhteydessä päästään ratkomaan työn seisauttavat ongelmatilanteet nopeasti, voidaan tarvittavat ohjelmistoasennukset tehdä laitteille keskitetysti. Ohjelmistojen asentaminen nopeutuu, kun asennuksia ei tarvitse tehdä manuaalisesti jokaiselle laitteelle erikseen.

— Nykyaikaisen yrityksen suurin haaste on tietoturva. Yritykset käyttävät etähallintajärjestelmiä aina vain enemmän, sillä niillä pystytään reagoimaan nopeasti myös tietoturvariskeihin. Ennakoimalla riskejä ja niihin reagoimalla tietoturvan ongelmat voidaan korjata jo ennen, kuin vahinkoja syntyy.

IT-ympäristön ja tietoturvan hallinnassa läpinäkyvyys on ensiarvoisen tärkeää. RMM etähallintajärjestelmien yksi vahvuuksista on kattavat raportit, jotka kertovat, missä tilassa yrityksen tietoturva ja laitteet ovat.  Raporttien avulla IT-toimittaja voi ennakoida riskejä, ylläpitää laitteiden kuntoa ja tehostaa niiden toimintaa.

Etähallintajärjestelmä on siis kätevä tapa taata laitteiden toimivuus ja tehostaa työn sujuvuutta, säästäen aikaa ja kustannuksia.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä!