IT-Konsultointi Ronny Backman jatkaa uudella nimellä ja uudella yhtiömuodolla

IT-Konsultointi Ronny Backmanin yritystoiminta ottaa kehitysaskeleen eteenpäin. 1.5.2022 yrityksen yhtiömuoto vaihtuu osakeyhtiöksi. Samalla yrityksen nimi muuttuu – uusi nimi on Main IT. Yrittäjä Ronny Backmanin mukaan muutokset vievät toimintaa haluttuun suuntaan.

— Yhtiömuodon vaihtuminen on tervetullut muutos, sillä yrityksen laajentaminen ja kehittäminen on osakeyhtiönä helpompaa. Lisäksi vakaampi yhtiömuoto vahvistaa asemaani alueen yritysten luotettuna IT-kumppanina.

Toiminta jatkuu muuttumattomana

Yrityksen toiminta jatkuu muutoksista huolimatta tavalliseen tapaan. Asiakassuhteet säilyvät muuttumattomina, eivätkä käsillä olevat uudistukset vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

— Ainoat asiakkaille näkyvät muutokset ovat ulkoisia, sillä nimen myötä yrityksen logo ja kotisivujen ulkoasu muuttuvat. Samalla vaihtuvat myös kotisivujen osoite sekä yrityksen sähköpostiosoite. Kotisivukävijät ohjataan kuitenkin automaattisesti vanhoilta sivuilta uusille. Lisäksi vanhaan sähköpostiosoitteeseen tulevat postit ohjataan automaattisesti uuteen osoitteeseen, Backman kertoo.

Luvassa kasvua ja huippuunsa hiottua asiakaspalvelua 

Backmanin mukaan yhtiömuodon muuttaminen osakeyhtiöksi on yrityksen kasvustrategiassa avainasemassa, sillä esimerkiksi työntekijöiden palkkaaminen ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen on osakeyhtiönä yksinkertaisempaa. Kun yritys laajenee ja sen sisäiset toimintatavat yksinkertaistuvat, yrittäjän resursseja vapautuu lisääntyville asiakastöille.

Main IT:n tulevaisuudessa on kasvun lisäksi luvassa myös kehitystä. Backman kehittää muun muassa yrityksen sisäisiä toimintamalleja niin, että asiakassuhteiden ylläpidosta tulee mahdollisimman mutkatonta ja järjestelmällistä.

— Säännöllinen ja organisoitu yhteydenpito pitää minut entistä tiiviimmin mukana asiakasyrityksen päivittäisessä toiminnassa. Jokainen asiakas on minulle tärkeä, ja näin pystyn olemaan heille paras mahdollinen asiakaspalvelija.