Herea Oy

Herea Oy on Mustasaaressa sijaitseva markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu- ja sisällöntuotantoyritys. Sen asiakaskunta muodostuu palvelu- ja teollisuusalan yrityksistä. Vuonna 2015 perustettu Herea työllistää 9 henkilöä.

Asiantunteva IT-kumppani on kasvuyrityksen luottopakki

Main IT Oy on ollut Herea Oy:n yhteistyökumppani yrityksen alkuajoista saakka. Yhteistyöhön johtivat Backmanin toimipisteen sijainnin lisäksi etukäteen kuultu myönteinen palaute, jonka veroiseksi arjen sankariksi hän on myös vuosien varrella osoittautunut. Backman hoitaa Herea Oy:llä tietoturva-asioiden ja verkon toimivuuden varmistamisen lisäksi muun muassa kaikki laitehankinnat, asennukset sekä etäyhteydet.

—  IT-päällikkömme Ronny säästää meiltä niin aikaa kuin rahaakin. Meiltä ongelmatilanteiden selvittämiseen saattaisi kulua tunti tai kaksi, kun Ronny selvittää asian muutamassa minuutissa. Selvien säästöjen vuoksi maksamme IT-tuen laskut suoranaisella ilolla, hymyilevät Herea Oy:n Eliina Puijola sekä Maija Anttila.

IT-hankintojen ennakointi säästää rahaa

Anttilan mukaan Backmanin parhaisiin ominaisuuksiin lukeutuvat ennakointi, rauhallisuus sekä tavoitettavuus. Backman on ehdottanut Herealle toimintatapoja, jotka palvelevat kasvavaa yritystä myös tulevaisuudessa.

 — Ronny kehittää IT-asioitamme jatkuvasti ja näkee yrityksemme kokonaisuutena. Hän ennakoi uusien laitteiden hankinnan ja ottaa asian esille hyvissä ajoin ennen kuin vanhat koneet alkavat temppuilla. Lisäksi hän on todella hyvin tavoitettavissa ja soittaa aina takaisin, mikäli ei pysty sillä hetkellä vastaamaan.

 Backmanin työpanos tuo herealaisille mielenrauhaa – esimerkiksi tiedostojen tallentumisen varmistaminen tuo lisäturvaa mahdollisten ongelmatilanteiden varalle.

IT-kumppani pk-yritysten tarpeisiin

 Yhteistyöhön tyytyväiset Puijola ja Anttila suosittelevat IT-Konsultointi Ronny Backmania niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille.

 — Ronny pystyy ottamaan haltuunsa jo valmiiksi ison yrityksen IT-ympäristöt, mutta on myös innolla mukana pienenkin yrityksen kasvutarinassa heti alusta saakka. Hänestä saa yritykselle kuin yritykselle asiaansa omistautuneen, rauhallisen ja täsmällisen luottopakin, he summaavat.

 Tarvitseeko yrityksenne tukea IT-asioissa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!